01-10-05

Wie ben ik?

Hallo!

 

Misschien eerst even voorstellen wie er achter deze blog zit.

 

Wel ik ben een menselijk exemplaar van het mannelijke geslacht, geboren in 1965.

 

Als tiener heb ik de technische school doorlopen, ben ik mijn moeder verloren, heb ik mijn vrouw leren kennen, ben ik gehuwd, en beginnen werken. Eerst een periode bij een uitbener-uitbuiter, dan in een Zweedse autofabriek, in Gent wel te verstaan!

 

Als twintiger ben ik vader geworden van twee prachtdochters en ben ik zelfstandige geworden in de bouwsector.

 

Als dertiger heb ik mijn dochters zien opgroeien tot twee verstandige tieners, maar heb ik ook moeten afscheid nemen van mijn vader. Ondertussen hebben we hard gewerkt voor ons appeltje voor de dorst in de vorm van opeengestapelde bakstenen, en ons vakantieverblijf op wielen.

 

Als veertiger hoop ik snel door de zure appel heen te zijn, en altijd een beetje meer te kunnen genieten van onze vrije tijd en ons vakantieverblijfje.

 

 

Dit leven van mooie en droevige gebeurtenissen vol raadsels en vragen zetten mij dikwijls aan tot het analyseren van het verleden, het denken over het heden en het plannen van de toekomst.

 

Pas na mijn schooltijd is mijn gulzigheid naar kennis de kop komen opsteken. Kennis in de brede zin van het woord, die ik op alle mogelijke wijzen tracht te vergaren. Onder andere door het luisteren naar interessante radioprogramma’s tijdens het werk, Googlen op sleutelwoorden, lezen van boeken over uiteenlopende zaken en luisteren naar mensen die iets te vertellen hebben, maar ook trachten een luisterend oor te zijn voor mensen die enkel eens hun verhaal kwijt willen, en hen trachten mijn persoonlijke levenservaringen mee te geven, in de hoop dat ze er iets kunnen mee doen.

 

Voor de rest ben ik verdorie geen saaie piet! Ik tracht te genieten van elk vrij moment en de goede en mooie dingen des levens.

 

Mijn hobby's zijn: reizen, muziek, boeken, de toneelvereniging, lekker tafelen met mensen die mij liggen en daarna afsluiten met een stevige espresso en een goeie Whisky bij een gezellige babbel!

 

Grtjs,

midnight sun.

00:55 Gepost door Midnight Sun | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.